Mjesec hrvatske knjige na FHS-u

Udruga studenata Studia Croatica i Čitateljski klub studenata FHS-a ove godine organiziraju manifestaciju Mjesec hrvatske knjige na FHS-u.
Program manifestacije MHK dostupan je na sljedećoj poveznici: https://studiacroatica.hr/…/mjesec-hrvatske-knjige-na…/
Ovim Vas putem sve srdačno pozivamo na manifestaciju, da s nama obogatite brojna događanja.
Svečano otvorenje Mjeseca hrvatske knjige 2021. održat će se u petak, 15. listopada 2021. godine, u Gradskoj knjižnici Požega, u 12.00 sati. Na svečanom otvorenju MHK u Požegi Udrugu studenata Studia Croatica predstavljat će potpredsjednik Udruge Studia Croatica Marko Šarunić i predstavnik Čitateljskoga kluba studenata FHS-a Luka Lulić.
Marko Šarunić i Luka Lulić na svečanom će otvorenju predstaviti rad i aktivnosti Udruge studenata Studia Croatica, a njihovo sudjelovanje na događaju i prijevoz do Požege su pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Požege, te pod organizacijom Knjižnica grada Zagreba i Gradske knjižnice Požega.
Istoga dana na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu također će se održati svečano otvorenje manifestacije Mjeseca hrvatske knjige, s početkom u 9.45 sati, u Knjižnici Fakulteta hrvatskih studija.
Svečano otvorenje započet će pozdravnim riječima dekana Fakulteta hrvatskih studija izv. prof. dr. sc. Ive Džinića, a nastavit će se pozdravnim riječima predsjednika Studentskoga zbora Fakulteta hrvatskih studija Petra Šarića i predsjednika Udruge studenata Studia Croatica Matije Čeha.
Nakon toga slijedi predstavljanje cjelokupnoga programa manifestacije Mjeseca hrvatske knjige na FHS-u, kojega će predstaviti organizacijski odbor manifestacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *